WALDEN | Equip Walden. Laura Casal, Sabina Cuesta, Sandra Rebassa, Isabel Fabregat, Marta Sánchez, Ariadna de Vilallonga
Laura Casal, Sabina Cuesta, Sandra Rebassa, Isabel Fabregat, Marta Sánchez, Ariadna de Vilallonga formen l'equip de treball Walden
projectes, conservació patrimoni, recerca, serveis,
15260
page-template-default,page,page-id-15260,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Laura Casal-Valls
Recerca Projectes Formació

Sóc doctora en història de l’art i gestora del patrimoni. He treballat en diverses institucions culturals i museístiques posant ordre a les seves col·leccions i fent recerca històrica. Sóc especialista en història de l’objecte i cultura material i considero que el patrimoni industrial és el que millor explica la història d’un país. Vinculada a la història del disseny, m’apassiona la recerca i el contacte amb les peces i la seva càrrega històrica. M’agrada treballar en projectes que posin en valor el nostre patrimoni.

Sabina Cuesta de Ganzo
Recerca Arqueologia Museografia

Llicenciada en Història i especialista en gestió patrimonia i museus, m’apassiona l’arqueologia, l’antropologia, la museografia i els llocs on l’entorn i les persones són un. Després d’una llarga trajectòria professional, durant la qual vaig treballar en institucions com el Centre d’Art i Natura a Farrera i en diverses campanyes arqueològiques, actualment estic vinculada a la docència post-obligatòria a la Universitat Santa María de Guayquil (Equador).

Isabel Fabregat Marín
Documentació Comissariat Projectes

Doctora en història de l’art i especialista en art català dels segles XIX-XX, Màster en Gestió del Patrimoni Cultural, Postgrau en Gestió i Tractament del Patrimoni Bibliogràfic i Títol professional de piano. He treballat al Centre Pompidou de París, al Museu d’Art de Girona i al Museu de la Farmàcia Catalana. He col·laborat amb diverses institucions culturals com ara la Fontana d’Or, la Fundació Rafael Benet o el Museu Cau Ferrat de Sitges.

Sandra Rebassa Gelabert
Catalogació Museologia Recerca

La història de l’art, la museologia i la gestió del patrimoni estimulen el meu dia a dia. Sóc una apassionada de la història industrial, dels museus locals i petits i de les possibilitats de desenvolupament social i cultural que ofereixen. Col·laboradora de diverses institucions com el Museu del Calçat i de la Pell, Museu Can Planes d’Art Contemporani, Museu Sa Bassa Blanca o el Servei de Suport Tècnic i Inventari del Departament de Cultura de la Generalitat.  A més, m’encanta l’arquitectura i tot el coneixement que genera!

Marta Sanchez Natera
Conservació Comissariat Arquitectura

Interessada en projectes locals sobre didàctica, conservació del patrimoni, urbanisme i paisatge urbà. Crec en la necessitat de l’educació envers el patrimoni i el treball col·lectiu com pilar fonamental per la seva preservació. Implicada en projectes col·lectius que defensen la cultura, actualment col·laboro com a gestora d’activitats culturals a la Fundació Guasch Coranty i sóc responsable del funcionament de xarxes socials i contingut web de la Fundació Arranz-Bravo .

Ariadna de Vilallonga Carcolé
Comunicació Divulgació TIC

Sóc periodista i en una visita al MoMA cap allà el 2012 vaig decidir que m’especialitzaria en museus. Després de molts “què dius que vols fer?” i d’un Màster en Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia, he estat a Cementiris de Barcelona (no he enterrat ningú, la meva feina era la difusió dels cementiris històrics!), al Museu Nacional d’Art de Catalunya, a l’agència de comunicació i relacions públiques Mahala i al Museo Nacional del Prado. Abans vaig passar per un parell de mitjans de comunicació.

COL·LABORADORS

Clara Grífol – Producció
Jaume Gual – Imatge i video
Miquel-Àngel Codes Luna – diderot! Art i accions artístiques
FNT’STC – Disseny gràfic